Utazás Fórum |
|
2013-06-12, 10:27 | #1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 |
Hotel Molnár Budapest
Szeretettel várja kedves vendégeit a Hotel Molnár Budapest! www.hotel-molnar.hu!
|
2013-07-21, 22:31 | #2 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Sziasztok!
Nézelődtem itt a fórumok között, és megkapta a tekintetemet ez a cím: "Érdekes helyek Magyarországon"... Pont annyira kitűnt a többi közül, mint az a furcsa felfogás, hogy magyarországon nincs látni való. Dehogy nincs. Most jöttem nemrég haza a budai Hotel Molnárból, és gyerekek... az a csodálatos panoráma ami ott elém tárult, hát az megfizetethetetlen. Valami eszméletlen volt. Még annak is ajánlanám hogy menjen el oda, aki budapesti lakos... mert ilyet nemlát a hálószoba ablakából, az tuti. |
Hirdetések |
2013-07-24, 01:38 | #3 (permalink) |
Új tag
Nemrég volt szerencsém eltölteni néhány csodálatos napot egy budai kis hotelben. A környezet természetközeli, a kilátás fenséges volt. A hotel oldalán található képek alapján is csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy csendes szállást szeretne magának.
Ha van kedve valakinek, nézze meg a képeket: www.hotel-molnar.hu |
2013-08-16, 09:43 | #4 (permalink) |
Új tag
Az elviselhetetlen zajon kívül jó adag cementport is kaptunk a nyakunkba, noha mi szerencsésebbek voltunk, és nem is az építkezéshez legközelebb eső részben szálltunk meg A Hotel egy igazi vendégbarát szálláshely lehet mivel a RoomForum szinte összes bejegyzésére válaszol amit a vendégek írtak
2013-11-20, 23:16 | #5 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Ajánlom nektek ezt a kedvezményt!!
Foglalja le szállását kedvezményes áron! Pihenjen Budán csendes és szép környezetben alacsony áron! Most akár 10%, 15% vagy 20% kedvezménnyel. Válassza ki az önnek legmegfelelőbb kedvezményünket! Akcióinkról további információt talál honlapunkon a www.hotel-molnar.hu-n!
|
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 2 (0 tag és 2 látogató) | |
|
|
Hasonló témák | ||||
Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
Zsóry Hotel Fit - Fürdő és Hotel - Mezőkövesd | viki0724 | Szálláskeresés | 2 | 2011-06-13 12:48 |