| Utazás Fórum |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 26
Hírnév szint: 0 ![]() |
Nektek mi a tapasztalatotok a TANAP-os emberekről?
Ismerős kijelentette, hogy soha többet nem megy a Tátrába, mert ordibáltak vele a TANAP-os ürgék. Tengerszem csúcson (Rysy) nekem volt szerencsém járni korábban. Jövő évre felmerült újra, de ezúttal a Lengyel oldalról. Arról tudna valaki információval szolgálni? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Új tag
Hely: Szolnok
Összes hozzászólás: 27
Bevallom őszintén, hogy én még nem találkoztam (látni persze láttam őket) a TANAP embereivel. Fura olvasni konfliktusokról, mert én kb. 35-40x voltam a Magas-Tátrában az utóbbi 8-10 évben, de semmilyen problémám nem akadt a helyiekkel. Egy lengyel barátom mondta, hogy nagyon szigorúan veszik, ha letérsz a kijelölt ösvényről, és komoly büntetésre számíthatsz. Én ilyet még nem tettem, ergo gőzöm nincs, milyenek, ha megszegi az ember a szabályokat. Kérdezném, hogy nem tudod véletlenül, hogy az ismerősöddel milyen apropóból kiabáltak? Nehéz elképzelni, hogy alaptalanul viselkednének bunkó módon, de ki tudja.
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Új tag
Hely: Szolnok
Összes hozzászólás: 27
Amúgy a Solisko alatti menházhoz tartván, a felvonónál kiabált egy pasival a személyzet egy tagja, mert turista a kiléptetőn nem volt képes kimenni (erőltette a kart). Akkor nekem is elment a kedvem, hogy használjam a felvonót (amúgy is piszok drága), inkább elsétáltam a Jamszkó-tó irányába fotózgatni (úgyis pihenős napom volt, az előző napi "vízhólyagos" túra miatt).
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Kárpátok, Lengyelország, Magas-Tátra, magashegység, Szlovákai, Tátra |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|
Hasonló témák
|