Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Utazás a gyakorlatban > Utazási irodák
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2011-06-24, 12:28   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0
gica a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

2010 augusztusban volt az út.Nem azt mondtam,hogy házilag az út előtt alakították át a buszt,hanem ilyet bérelt az utazási iroda valamelyik busztársaságtól. A lényeg az volt,hogy az utolsó pillanatban jelentkező 4 utast valahogy elhelyezzék még.(nagyobb a haszon)
Az idegenvezető neve valamilyen Jenő volt,akinek esztergályos az eredeti szakmája.Én is csináltam idegenvezetést (pedagógus vagyok) osztálykirándulásokon. Az egyik legfontosabb a jó szervezés , rugalmasság és időben tudatni mindent az érintettekkel.
gica nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-07-02, 18:35   #2 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Kárpát a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Természetesen egy utazásnál nagyon nehéz minden utas igényeinek megfelelni.
Kovács Jenő 10 év vezet csoportokat, évente 20 - 25 utat visz, nem szokott probléma lenni az utjain (helyismeret, tárgyi tudás, szevezőkézség, rugalmasság), sokan több különböző úton voltak vele, direkt keresték az általa vezett csoportokat.

"elötte átalakították"
A buszok meghatározott ülésszámra vannak vizsgáztatva, annyi utast vihetnek, ahány főre az engedély szól. Természetesen mindenki arra törekszik, hogy minden helyet eladjon (buszon, vonaton, szinházban, moziban) ebben mi az elitélenő. Egy utazási iroda gazdasági vállkozás, nem jóléti szolgálat. A cél - az utasok maximális kiszolgálása mellett- a nyereség elérése. Ebben mi a bűn és mi az átverés?
Kárpát nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2011-09-03, 11:29   #3 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
Beus a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kedves Gica!

Mi a barátainkkal voltunk tavaly májusban az utazási iroda szervezésében Erdélyben, Jenő idegenvezetése alatt. Minden nagyon szép és jó volt. Olyan ellátásban volt részünk, melyet a mai napig emlegetünk, természetesen jó értelemben. A szállás Farkaslakán volt Sándor bácsinál de jobbat nem is kívánhattunk volna. Jenő olyan helyekre is elvitt bennünket, ahova más kirándulási csoportok el sem jutnak, vagy nagy sebességgel átrobognak. Maximális tudása, mellyel elkápráztatott bennünket példaértékű. Segesváron pld. a várban egy étteremben ebédeltünk barátainkkal, a pincér enyhén szólva is csak törte a magyart, de amikor kihozta az ételt, nem felejtette el, hogy kik is vagyunk és piros-fehér-zöld volt a díszítés. Szerintem ez azért nem az Ön által leírtakat erősíti. Mi már alig várjuk, hogy jövőre ismét mehessünk, és ragaszkodni fogunk az utazási irodához is és Jenőhöz is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Beus nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
Kárpáteurópa, Utazási iroda

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Utazási iroda vagy magánszervezés? traveller Útra kelünk 7 2015-05-24 11:07
Kubainfo.net - Utazási iroda Kubában www.kubainfo.net Utazási irodák 0 2009-10-04 10:33

A pontos idő 21:36 , a GMT +1 időzóna szerint.