Utazás Fórum |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Keresés ebben a témában | Megjelenítési módok |
|
2010-06-11, 01:01 | #2 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 29
Hírnév szint: 0 |
Én, eddig...
Én, eddig:
Kettő, ahol otthon vagyok: Magyarország Románia Ahol részben: Németország És ahol nyaraltam, teleltem, illetve munkám miatt: Bulgária Macedónia Koszovó (bár még akkor Szerbiához tartozott) Bosznia-Hercegovina Albánia Franciaország Svájc Ausztria Szlovákia Szerbia Horvátország És ahová szeretnék eljutni: Görögország Thaiföld És amit láttam: hű, ilyet is listáznék, de igazából sosem voltam látnivalós turista, inkább csak "éltem" helyben. Ti? Hunor |
Hirdetések |
2010-07-08, 23:25 | #3 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 8
Nem jártam sok országban, de szeretnék mindent látni!
Ahol már voltam: Ausztria, Németország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Szlovénia, Horvátország, Olaszország, San Marino, Vatikán, Franciaország, Monaco, Románia, Finnország Amit most azonnal megnéznék az valami trópusi szigetállam. |
2010-08-19, 15:30 | #4 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 171
Hírnév szint: 15 |
Én eddíg voltam:
- Bulgária - Csehország - Szlovákia - Lengyelország - Ausztria - Németország - Olaszország (észak) - Franciaország (dél) - Monacó - Andorra - Spanyolország (Katalónia) - Horvátország (Istria) - Görögország (szárazföld, Korfu, Paxi, Zakynthos, Kefalónia, Hydra, Spetces, Evia, Skiathos, Ammouliani, Thasszosz, Rodosz, Kos, Nisszírosz, Kalymnos és Santoríni. - Tunézia - Törökország (Side, Alanya) |
2010-08-19, 15:34 | #5 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 171
Hírnév szint: 15 |
Ahová pedíg szeretnék elmenni Bora-Bora, Thaiföld, Japán és hasonló távoli helyek, de ezek csak álmok maradnak, mert nem hinném, hogy megnyerem az ötös lottót amiből ki tudnám fizetni ezeket az utakat.
|
2010-08-28, 11:32 | #6 (permalink) | |
Új tag
Hely: Trendisztán
Összes hozzászólás: 7
Idézet:
Utazás Trend |
|
2010-08-19, 15:40 | #8 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
én Európában már minden országban jártam kivéve Izland, Fehéroroszország, Moldova és Koszovó. Utóbbi területén még jártam, de akkor még nem volt ilyen ország.
A maradék háromból csak Izlandra lennék kíváncsi, viszont Európáűn túl jó lenne hasonló arányt elérni. Engem érdekelne szinte minden, főleg Afrika, Ausztrália és minden kis trópusi sziget. |
2010-12-20, 11:30 | #9 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 58
Hírnév szint: 16 |
Én elég sok helyre elutaznék szívesen, de talán a legkedvencebb helyem, ahova mindeképp szeretnék eljutni egyszer életemben az Amerika, elsősorban az USA, mert annyira jó lenne egyszer megnézni élőben is azt a környezetet, amiben a legtöbb sorozat meg film játszódik és megtapasztalni az ottani körülményeket
Szerintem baromi érdekes lenne, és milyen durva lenne már utána úgy nézni mindent, hogy "nézdmár, itt én is jártam, ahol Brad Pitt sétálgat éppen!" Hollywoodot is jó lenne megnézni, hogy hol készítik a filmeket, talán még egy-két sztárt is sikerülne elcsípni Meg igazából érdekelnek a keleti országok is, bár inkább más okokból. Például megnézném a volt szovjet tagköztársaságokat egy kis időutazás gyanánt, én már úgysem sokat éltem a régi korszakban, ott meg néhány helyen, mintha megállt volna az idő - érdekes lehet az is. |
Címkék |
országok, uticélok |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|