Téma: Booking.com
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2018-08-22, 20:42   #10 (permalink)
ruhi22
Új tag
 
Csatlakozott: 18-08-22
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
ruhi22 a hírnévhez vezető út elején jár.
Exclamation Olcsóbban a bookinggal.

Sajnálattal hallom, hogy párotoknak problémája volt. Én kétszer foglaltam eddig náluk, minden rendben volt. Én úgy szoktam, hogy olyan szálláshelyeket keresek ahol lehet Kp-ban az utazás napján fizetni.

Egyre többen használják, használjuk a bookingot a nyaralás leszervezéséhez. Az ember viszont szeretné mindig olcsóbban megúszni, ezzel én se vagyok másképp. Mutatok két „olcsósító” megoldást. Az első azoknak szól akik még nem regisztráltak be a bookingra, a másik pedig azoknak akik már tagja az oldalnak.

1. 10% kedvezmény
Ha még nem vagy tagja a bookingnak akkor ezen a linken keresztül[/URL] regisztrálj be. Így 10% kedvezményt fogsz kapni a szállás árából. Vagyis miután vége a nyaralásodnak visszautalják az ár 10%-át. Fontos, hogy legyen elmentve a profilodhoz bankkártya.

2. 4% kedvezmény minden utazásból
Ha már tagja van az oldalnak akkor ajánlom, hogy használd a Bonuswayt amit ezen a linket tudsz elérni.[/URL] Ez az oldal azzal foglalkozik, hogy ha róluk mész át webshopokba vásárolni akkor bizonyos százaléknyi összeget visszautalnak Booking esetén 4%-ot
De nem csak a bookingal működik nagyon sok webshoppal vannak kapcsolatban (180+db) pl: Aliexpress, bonPrix, Myprotein, Eoptika, de had ne soroljam fel mindet

3000ft után utalnak vissza bankkártyára vagy Paypalra.
ruhi22 nem elérhető   Válaszol idézettel