| Utazás Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 48
Hírnév szint: 0 ![]() ![]() |
Van aki használta már a booking.com -ot? Azt olvastam valahol, hogy nagyon nagy adatbázissal dolgozik, de jó lenne egy megerősítés, hogy tényleg ez az egyik legjobb szálláshely kereső. (Sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy ne problémázzak "ezreseken", viszont a barátnőmet minél előbb el szeretném vinni magammal Prágába, úgy kora tavasszal. )
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Adminisztrátor
Összes hozzászólás: 94
Hírnév szint: 10 ![]() |
Valóban az egyik legnagyobb és az egyik legkedveltebb szálláskereső és foglaló portál. Hatalmas viszont értékesítő hálózata is van, azaz rengeteg másik oldalon is látni a Boobking.com szálláshelyeit.
Ezen felül azért még érdemes egy-két másikat is megnézni, pl. innen: Olcsó szállás Európa nagyvárosaiban Prága viszont annyira népszerű úti cél itthonról, hogy lehet érdemes egy-két Csehországra specializálódott utazási irodát is megkérdezni, vagy legalább a honlapjukat megnézni. |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Szio!
Én mindig ezt használom, ha utazom valahova. körülbelül 2 éve használtam először, s már foglaltam vele Madridba, Barcelonába, Milanoba, Roómába, Veronába, Firenzébe, Malagába, stb. Nagyon jó, mert egyrészt teli van képekkel, leírásokkal, csatolva van a térkép, hogy az adott városon belül, hol is találod pontosan, és amit én nagyon szeretek, hogy vannak vélemények az ott már korábban megszállt vendégektől. Én is rendszeresen írok. Mindig automatikusan küldik az e-mailt, hogy ha van időm, kedvem töltsem ki. Nagyon nagy segítség! Persze óvatosan kell kezelni, mert például vannak olyanok, akik a legkisebb kellemetlenséget is óriási problémának állítják be. De nagyon sok a reális hozzászólás. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Booking.com, szállás, szálláskeresés |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | Keresés ebben a témában |
| Megjelenítési módok | |
|
|