Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Utazás a gyakorlatban > Szálláskeresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2010-11-30, 15:47   #1 (permalink)
Tag

bokker logója

Összes hozzászólás: 48
Hírnév szint: 0
bokker már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.bokker már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás Booking.com

Van aki használta már a booking.com -ot? Azt olvastam valahol, hogy nagyon nagy adatbázissal dolgozik, de jó lenne egy megerősítés, hogy tényleg ez az egyik legjobb szálláshely kereső. (Sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy ne problémázzak "ezreseken", viszont a barátnőmet minél előbb el szeretném vinni magammal Prágába, úgy kora tavasszal. )
bokker nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-30, 16:01   #2 (permalink)
Adminisztrátor

Összes hozzászólás: 94
Hírnév szint: 10
harzol a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Valóban az egyik legnagyobb és az egyik legkedveltebb szálláskereső és foglaló portál. Hatalmas viszont értékesítő hálózata is van, azaz rengeteg másik oldalon is látni a Boobking.com szálláshelyeit.

Ezen felül azért még érdemes egy-két másikat is megnézni, pl. innen: Olcsó szállás Európa nagyvárosaiban

Prága viszont annyira népszerű úti cél itthonról, hogy lehet érdemes egy-két Csehországra specializálódott utazási irodát is megkérdezni, vagy legalább a honlapjukat megnézni.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-12-03, 12:02   #3 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 3
sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Szio!

Én mindig ezt használom, ha utazom valahova. körülbelül 2 éve használtam először, s már foglaltam vele Madridba, Barcelonába, Milanoba, Roómába, Veronába, Firenzébe, Malagába, stb.
Nagyon jó, mert egyrészt teli van képekkel, leírásokkal, csatolva van a térkép, hogy az adott városon belül, hol is találod pontosan, és amit én nagyon szeretek, hogy vannak vélemények az ott már korábban megszállt vendégektől.
Én is rendszeresen írok. Mindig automatikusan küldik az e-mailt, hogy ha van időm, kedvem töltsem ki.
Nagyon nagy segítség! Persze óvatosan kell kezelni, mert például vannak olyanok, akik a legkisebb kellemetlenséget is óriási problémának állítják be. De nagyon sok a reális hozzászólás.
sorszan nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
Booking.com, szállás, szálláskeresés

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök Keresés ebben a témában
Keresés ebben a témában:

Részletes keresés
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

A pontos idő 09:45 , a GMT +1 időzóna szerint.