Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Kötetlen > Csevegés
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2010-07-13, 10:20   #1 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 58
Hírnév szint: 17
tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Hiccs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tapolcához minden közel van, gyönyörűek arra az északi parti hegyek, nézzétek meg mindenképpen Badacsonyt az északi oldalról, főleg éjszaka varázslatos a hangulata. És finom borok vannak mindenfelé. Leginkább a kisebb boros pincéket keressétek meg, ne a nagyobb borozókat. Vannak barlangok is, de nem tudom, melyik látogatható jelenleg és melyik nem. Majd számolj be, mi volt! Autóval mentek?
igen, autóval megyünk valószínűleg. Elkértem a sógorom autóját, remélem nem mondja le a dolgot, mert vonattal odáig elég necces lenne. Nem is önmagában az út, hanem a bepakolás-kipakolás stb. Meg akkor már mindenképp jó lenne ott tényleg megnézni ezeket a látnivalókat, amiket írtatok ti is. Maximum kibérelek valamit, csak gondolom nem a legolcsóbb így mindössze 3-4 napra, rövidtávon.
tramcrash nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-07-16, 10:38   #2 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 45
Hírnév szint: 0
Kitty már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kitty már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás Tapolca

Ha Tapolcára és környékére mentek nyaralni, akkor tudom ajánlani a Hotel Pelion-t. Nagyon szépen megcsinált, igényes hely. Nyár elején voltam ott, de lehet hogy még visszamegyek egy hétvégére.
Kiszúrtam, hogy lehet nyerni egy utazást oda a Forddal, tesztvezetéssel egybekötve. Itt bukkantam rá. Én megpróbálom, hátha nyerek. Mondjuk még sose nyertem ilyeneken, de egyszer csak mellém áll a szerencse...

Amúgy valóban kocsival érdemes menni, sok szép hely van a környéken, amit érdemes megnézni. Nyár elején sajna egy csomó dolgot nem tudtam megnézni, pont azért mert nem akartuk bevállalni az autós utazást. A végére nagyon megbántuk, legközelebb biztos kocsival megyünk, bárhol is nyaralunk az országban.
Kitty nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Válaszol

Címkék
2010, nyaralás, üdülés

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

A pontos idő 15:34 , a GMT +1 időzóna szerint.