Utazás Fórum |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Keresés ebben a témában | Megjelenítési módok |
2011-07-07, 22:09 | #1 (permalink) |
Új tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 4
Hírnév szint: 0 |
Nádas Vendéglő és Panzió - Cserkeszőlő
Mi a múlt hétvégén Cserkeszőlőn voltunk. Fantasztikus ott a az élményfürdő Egy hatalmas kül és beltéri komplexum, hullámmedence, sodrófolyosó, ponyvacsúszda, jakuzzi, masszázs, sókamra stb. Szuper volt!
Egy kedves kis panzióban voltunk, ahol azért mert ott szálltunk meg, kaptunk kedvezményes strandbelépőt. Kész főnyeremény az a hely, szuper ételeket ettünk az étterem részben, hangulatosak voltak a szobák és a legjobb, hogy a hétvégét mindennel együtt kb. fele árból hoztuk ki, mintha bárhol máshol lettünk volna . Itt találtok több infót és sok képet a helyről: www.nadasvendeglo.eu Olcsó, hatalmas adag ételek, olcsó szállás, kedvezményes strandbelépő!!!! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! |
2011-07-18, 23:39 | #2 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 |
Kedves Mártika,
köszönöm a tippet, mi múlt héten voltunk a férjemmel Cserkeszőlőn és ott szálltunk meg, ahol ti is, a Nádasban Valóban remek hely, nagyon jól éreztük magunkat. Kedvezményes strandbelépőt kaptunk mi is. Az étterem kinti részén volt grillezés, nagyon hangulatos volt, rég volt ilyen jó nyaralásunk. Képzeld, a facebookon is megtaláltam a helyet: www.fb.com/nadasvendeglo Én is csak ajánlani tudom mindenkinek |
Hirdetések |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 5 (0 tag és 5 látogató) | |
Téma eszközök | Keresés ebben a témában |
Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák | ||||
Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
Panzió a Bodeni-tónál - Ferienwohnung Grenztor | Losa | Szálláskeresés | 0 | 2011-05-07 12:38 |
Trogirban vár egy panzió! | sbs | Szálláskeresés | 1 | 2010-06-04 01:47 |
Termál Panzió és Apartmanház - Sárvár | AMINA | Szálláskeresés | 0 | 2009-11-22 11:59 |