| Utazás Fórum |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0 ![]() |
Hello! De vannak képeim, küldhetek privát ha akarod. Hogy miért érdemes éppen oda utazni, azt nem is lehet igazán elmesélni. Talán a hangulata, az a pezsgö karibi feeling, a vakítóan fehér strandok a türkizkék tengerrel mint a filmekben, a trópusi idöjárás, fene tudja...
Mint minden ilyen helyen, vannak ugye ugyanúgy nyomornegyedek, meg van a másik véglet, amitöl az ember szeme-szája tátva marad ![]() adj egy e-mail címet, küldök képeket onnan! Csao! |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Kedves Juan!
A párommal tervezzük az utazást Dominikára, és nagyon megköszönném, ha megnéznéd nekünk, hogy Madridból ilyen kedvező árakon ki tudnánk-e menni, de nem egy hétre, hanem minimum 10 napra, vagy 2 hétre. Érdekel minket a repülőjegy+ hotel, de csak magában a repülőjegy is. Megnéztem azt az oldalt, amit ajánlottál, de ott csak egy hetes turnusokat találtam, illetve csak perülőjegy megvásárlását nem. Jól láttam + fordítottam magamnak ezeket? Előre is köszönöm a segítségedet! Szép napot! |
|
|
|
| Hirdetések |
![]() |
| Címkék |
| Dominika, Dominikai Köztársaság, Karib-szigetek, Karib-tenger, Korallok, Közép-Amerika |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 2 (0 tag és 2 látogató) | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dél-Afrikai Köztársaság | Utazás | Afrika | 5 | 2014-02-19 08:30 |
| Moldova és a Dnyeszter-menti Köztársaság | Utazás | Moldova | 3 | 2012-09-04 18:26 |