Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Európán kívül > Észak-Amerika
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2015-01-16, 21:41   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
dora a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Juan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok !
Igen, jól látjátok ide el lehet jutni szinte nevetséges árakon. én magam nagyon sokszor megfordultam ott munkámból adódóan. Hogy mi a hátulütöje hogy mindez tényleg olcsó legyen? Semmi extra, hacsak az nem akadály hogy Madridba kell eljutnod, ugyanis ezek a járatok innen Madridból indulnak, ill. légy indulásra "majdnem" kész, ami annyit jelent hogy a tervezett indulásod elött kb. 2-3 héttel kell gyorsan döntened és lefoglalnod. Ha sokkal hamarabb foglalod le, akkor kicsit drágább, de még mindig jóval olcsóbb mintha Magyarországon veszed meg ugyanabba a hotelba pl. Mit is jelent ez összegszerüen: Indulás elött 2-3 héttel a szabadon maradt helyeket potom pénzért dobálják utánad, ami annyit jelent hogy 770-850 Euro/fö/1 hét, természetesen All Inclusive ellétéssal 4+-os hotelben. Ehhez már semmi rejtett költség nem jön, tokkal vonóval ennyi. Csak egy Budapest-Madrid repjeggyel kell még számolni. Célszerü a Malév-ot választani, az már 13:00-kor érkezik Madridba, onnan 15:30-kor már indul is a járat Punta Cana-ba.Ismerve a Magyarországi árakat, ahol elhúzzák a mézes madzagot hogy "Már 299.900 Ft- tól. Na igen, ehhez hozzácsapnak reptéri illeték 138.000 stb. stb. aminek a vége 550.000 Ft. Kíváncsiságból egy foglalást végigcsináltam, ennyi lett a vége a 299.900-nak.Ez RABLÁS!!!!
Ha durván 300 Ft-al számítjuk az euro-t, akkor is max. kb. 250-260.000 Ft-ert megkapod ugyanazt. Na ez a nem mindegy!!!!
Ha esetleg valaki szeretné ezt kihasználni, nagyon szívesen segítek. Én itt lakom Spanyolországban itt valahogy egész másképp müködnek dolgok Személyszerint Február végen készülök a dominikai Punta Cana-ba.Nagyon sok ismerösöm utazott már így oda, azóta se gyöznek hálálkodni hogy milyen olcsón nyaraltak egy mesebeli szigeten
Üdv!
Kedves Utastárs,
Szeretném elvinni a családomat egy hosszú évek óta ígért álom utazásra és Dominikára gondoltunk. Van valami ötlet, hogy hogyan tudom ezt elfogadható áron megoldani
Dóra
dora nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
Dominika, Dominikai Köztársaság, Karib-szigetek, Karib-tenger, Korallok, Közép-Amerika

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dél-Afrikai Köztársaság Utazás Afrika 5 2014-02-19 08:30
Moldova és a Dnyeszter-menti Köztársaság Utazás Moldova 3 2012-09-04 18:26

A pontos idő 12:39 , a GMT +1 időzóna szerint.