| Utazás Fórum |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 39
Hírnév szint: 0 ![]() ![]() |
Egyik munkatársam készült most decemberben Írországban összeházasodni. Hihetetlen, amit a szervezésről mesélt. Végül sajnos nem sikerült nekik. A legfőbb oka a dolognak, hogy az írek nagyon vallásosak. Ők meg mindketten elváltak, és ez a második házasság lett volna. Az egyházi esküvőt eleve lehetetlenné tették ezek a körülmények, de a polgári esküvővel is nagyon szenvedtek. Az összes papírjukat eredetiben kérték, amit ők nem mertek vállalni. (Én sem merném egy idegen országba, idegen embernek postázni az eredeti születési anyakönyvi kivonatot, és a jogerős bírósági végzéseket a válásról.) Ráadásul nekik előre meg kellett nevezni a tanukat, és megadni a személyes adatokat. Tehát nem hívhat be két idegent az utcáról. Így a tanuk utazását, és költségét is nekik kellett volna állniuk. Ez csak rövid verzióban a történet, mindent én sem tudok. Végül úgy döntöttek, itthon lesz 2 fős esküvő, és csak nászútra mennek Írországba.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Új tag
Hely: Miami
Összes hozzászólás: 18
Hírnév szint: 0 ![]() |
A legújabb képek Lauráról és Péterről:
http://www.haringphotography.com/blo...ment-photos-3/ Pár hete házasodtak meg itt nálunk Miamiban. |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Új tag
Hely: Miami
Összes hozzászólás: 18
Idézet:
1. A TE útleveledre, és a 2. párod útlevelére. Ennyi. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Sziasztok,
Először is Grétinek üzenem, hogyha a munkatársnőjéket esetleg egy skóciai esküvő érdekelné, abban tudok segíteni. Nincs benne semmi bonyolult. Bátyám kinn él, referencia esküvővel rendelkezik, a párt akár fel is lehet keresni, mert nagyon meg voltak elégedve. És amiért még ide "tévedtem", hogy én is menyasszony lettem, és külföldi esküvőben gondolkodunk a vőlegényemmel. (nem Skócia, azt már lelőtte a tesóm ) Helyszín egyelőre nincs, de az biztos, hogy tengerparti esküvőt szeretnénk. Nézegettem a lehetséges országokat, de nem nagyon tudom feltérképezni, hogy összesen mennyibe kerülne egy ilyen szervezés. Az egzotikus helyek tetszenek természetesen nekem is jobban, de milliókat nem szánunk erre a dologra, így akár európai is lehet az ország. Nyaralni szoktunk menni, szóval azzal egybekötve gondoltuk megszervezni az esküvőt és a nászutat is természetesen. Amire nagyjából gondolunk: hivatalos esküvő, tengerpart, 4-700 000 Ft körüli összeg, a dátum teljesen mindegy (úgy értem, hogy pl nekünk nem fontos, hogy augusztusban legyen, de persze januárban már nem lehet), kb. 10 nap, nem kell 100 csillagos szállás feltétlenül, all inclusive ellátással (persze jó, ha van, de ne ezen múljon, akkor már inkább érdekesebb helyre szóljon az út).Tudom, kérhetek árajánlatot sok irodától, magánszemélytől, aki ezzel foglalkozik, de az irodáknál sok lehet a rejtett költség, magánszemélyt meg nem ismerek ezeken a helyeken (aki megbízható, ajánlott). Így itt kérek segítséget olyanoktól, akik már túl vannak a szervezésen, lebonyolításon. Köszi előre is, aki tud tanácsot adni az ügyben ![]() Üdv |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| esküvő, házasságkötés, házasságkötés külföldön, külföldi esküvő |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 2 (0 tag és 2 látogató) | |
|
|