| Utazás Fórum |
|
|
#3 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0 ![]() |
TheGoran,
Én a maldív fórumot szoktam nézegetni, ott a bodiZ felhasználó nem is titkolja, hogy az araamutól lenne kérdés miért engedik, amikor több hozzászólásban is saját magát reklámozza?Én régóta nézelődök a maldív fórumon, mert készülünk oda, barinőm is ott tudakolózott volna ott erről arról, de amint felment tanácsért a fórumra, a bodiZ máris írt neki privibe levelet, kérte, hogy hadd adjon már ajánlatot neki, mert hogy úgyis ő lesz a legolcsóbb. Ráadásul a többi irodáról, akiktől kapott bnőm ajánlatokat, egyfolytában rosszakat mondott, meg az ő ajánatukat akarta kiszedni állandóan, hogy alájuk tudjon menni árban (nem adta oda bnőm neki persze egyiket sem, de árban sem volt a legjobb) Mondanom sem kell, hogy nem velük mentek barinőmék, de ez nem az áron múlott náluk... :-D Nézem korábbi hozzászólásait a maldívon, nemrég az egyik fórumozóval még azon vitatkozott, hogy járt-e már külföldön, a maldívon, most meg weboldalukon hirtelen 15 év tapasztalat jött össze 35 országgal... ![]() no comment Persze lehet, hogy csak az én cselszövős női eszem látja így ezt és nincs is ebben semmi "csúsztatás".
|
|
|
|
| Címkék |
| Araamu, Araamu Travel, Utazási iroda |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|
Hasonló témák
|
||||